De voor- of achternaam in je Ubisoft-account wijzigen

Zo wijzig je de naam in je Ubisoft-account:

• Ga naar de pagina  Accountinformatie .
• Klik op de knop Aanpassen in de sectie  Privé-informatie .
• Vul de vakjes voor je  voornaam en achternaam in.
• Rond het proces af door te klikken op Opslaan.
 
Voor- en achternaam ingevuld
 
Je bijgewerkte naam wordt nu weergegeven in de sectie Privé-informatie .


Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.

Gerelateerde FAQ's

Er bestaat geen FAQ met deze zoekcriteria in uw taal, hier vindt u enkele uit een andere locatie.