Wat zijn de systeem eisen voor Trackmania Turbo?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1 (alleen 64bit versies)
Processor:  Intel Core i3 550 @ 3.0 GHz of AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
RAM: 2 GB
Video Kaart: NVidia GeForce GTX 260 (896 MB VRAM) of AMD Radeon HD4870 (512 MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Randapparatuur: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1 or Windows 8.1  (alleen 64bit versies)
Processor:  Intel Core i5 750 @ 3.3 GHz of beter / AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz of beter
RAM: 8 GB
Video Kaart: NVidia GeForce GTS 450 (1024 MB VRAM) of beter / AMD Radeon HD 5770 (1024 MB VRAM) of beter
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Randapparatuur: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
nVidia GeForce GTX 260, GTX 400, GTX 500, GTX 600, GTX 700, GTX 900 series;
AMD Radeon HD4870, Radeon HD5000, HD6000, HD7000, R7 200, R7300, R9 200, R9300 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

VR Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1 or Windows 8.1  (alleen 64bit versies)
Processor:  Intel Core i5 4590 @ 3.3 GHz
RAM: 8 GB
Video Kaart: NVidia GeForce GTS  970 of AMD Radeon R9 290
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers

Ondersteunde Randapparatuur:
- Oculus CV1
- HTC Vive,  Via Steam
- Xbox One Controller of PC compatibele gamepad

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
nVidia GeForce GTX 970, GTX 106 of beter
AMD Radeon R9 290 of beter