Systeem eisen voor Tom Clancy's The Division

Minimum vereisten

Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versies)
Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz or AMD FX 6100 @ 3.3 GHz
RAM: 6GB
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 7770 (2GB VRAM)
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Geluid: DirectX compatibele  geluidskaart met de laatste drivers
Harde Schijf: 40 GB beschikbare ruimte
Benodigdheden: Keyboard, Muis, Headset
Multiplayer: Breedband verbinding met 512 kps upload.

Aanbevolen vereisten

Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions only)
Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 8GB
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB) of beter
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Geluidd: DirectX 9.0c compatibele  geluidskaart met de laatste drivers
Harde Schijf: 40 GB beschikbare ruimte
Benodigdhede: Keyboard, Muis, Headset

Ondersteunde grafische kaarten:

Nvidia:
GeForce GTX500 series: GeForce GTX560 (2GB VRAM) of beter
GeForce GTX600 series: GeForce GTX660 of beter
GeForce GTX700 series: GeForce GTX760 of beter
GeForce GTX900/Titan series: GeForce GTX960 of beter

AMD:
Radeon HD7000 series: Radeon HD7770 (2GB VRAM) of beter
Radeon 200 series: Radeon R9 270 of beter
Radeon 300/Fury X series: Radeon R9 370 of beter

Let Op: Laptop versies van deze kaarten kunnen werken maar zijn NIET officieel ondersteund..Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Ondersteuning voor meerdere monitors: Tom Clancy's The Division ondersteunt meerdere monitoren, en u kunt uw instellingen configureren onder de user interface gedeelte van de menu instellingen. Voor het beste resultaat, is het raadzaam dat u deze opties gebruikt in combinatie met Surround (Nvidia ™) of Eyefinity ™ (AMD ™) support van uw videokaart.