Vrienden uitnodigen via het Hyper Scape-vriendenverwijzingsprogramma

Vanaf 6 oktober 2020 heb je de mogelijkheid om beloningen te verdienen door je vrienden uit te nodigen om mee te doen aan de Hyper Scape!

Om een vriend uit te nodigen:

• Log in op de verwijswebsite .
• Selecteer de vrienden die je wilt uitnodigen in de lijst aan de rechterkant van jouw scherm.
• Selecteer Vrienden uitnodigen.

Als alternatief kun je jouw unieke uitnodigingslink van het gebruikersdashboard kopiëren en deze rechtstreeks met uw vrienden delen.

Spelers kunnen hun vrienden uitnodigen, zelfs als ze Hyper Scape op verschillende platforms spelen .

Houd er rekening mee dat je drie wedstrijden Hyper Scape moet hebben gespeeld om een vriend uit te kunnen nodigen.

Je kunt alleen vrienden uitnodigen die de game nog nooit hebben gespeeld of die minder dan drie wedstrijden hebben gespeeld sinds de release van de open bèta.

Meer informatie over het programma vind je in onze Algemene Voorwaarden en op de Hyper Scape website.