Waar kan ik de extra informatie over de Season pass voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vinden?

Op welke platform is de Season pass beschikbaar?
De season pass is beschikbaar op de Xbox One, Playstation 4, pc Uplay en pc Steam.

Hoe kan ik de Season pass aanschaffen?
Voor de pc zou u de season pass HIER kunnen aanschaffen. Voor de console versies van het spel is de season pass verkrijgbaar op de Xbox Marketplace en de PSN store.

Wat is de content van de season pass?
Met de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Season pass, zou u toegang hebben tot een jaar* VIP premium lidmaatschap, dit omvat:
  • Direct toegang tot 2 JTF-2 operators, Buck en Frost
  • Exclusief 7 dagen vroegtijdig toegang tot 6 nieuwe operators die u direct op uw roster kan zetten**
  • 5% renown boost om uw vooruitgang te versnellen
  • 600 R6 credits om extra content in het spel aan te schaffen
  • 5 dagelijkse challenges in plaats van 3 om more renown te ontvangen
  • Exclusief Porter skin
  • Safari bundle die 5 wapen skins bevat (Tiger, Leopard, Gold, Snake, Zebra)
*Premium lidmaatschap is tot 1 december 2016.
**De release datum van de nieuwe operators zullen later bekend gemaakt worden.

Zie onze blog melding HIER om meer informatie over wat uitgebracht zal worden na de launch.

Wanneer zal mijn premium lidmaatschap beeindigen?
Het premium lidmaatschap zal voor iedereen op 1 December 2016 beeindigen.

Hoe kan ik de season pass code activeren?
Om de code in te kunnen lossen, volg alstublieft de onderstaande stappen:

PS4 logo
Creëer een online account op uw PSN-enabled Playstation 4 systeem (of gebruik uw huidige account).
Selecteer de Playstation Store icoon op het start/home scherm van uw PS4 systeem.
Op de Playstation Store, selecteer Codes inlossen onderaan het menu van uw PS4 systeem.
Voer de code in. Let op: De code is hoofdlettergevoelig en zou precies zoals u het ziet ingevoerd worden.
Zodra u de code correct ingevoerd heeft, selecteer Doorgaan op de dialoogvenster onderaan uw PS4 systeem.
Selecteer Download om met de download te beginnen.

Xbox logo
Op de Xbox one, zeg ‘Xbox, gebruik een code’ of selecteer Xbox Store > Browse Games > Code inwisselen.
Voer de 25-cijferige code. U zou deze 25-cijferige code ook kunnen inlossen via live.xbox.com.
Uw Xbox Live download code kan maar eenmaal ingelost worden op uw Xbox One systeem.
Onder voorbehoud van Xbox Live Systeemvereisten en gebruiksvoorwaarden op www.xbox.com/live.

Uplay Logo
Open de Uplay client en log in.
Klik op de SPELLEN tab.
Klik op PRODUCT ACTIVEREN.
Voer uw code in op de plaats Product Activeren.
Druk OK onderaan de Ubisoft Product Activatie pagina. Dit zou het spel activeren op uw Ubisoft account.

Steam logo
Open uw Steam applicatie en log in.
Klik op SPEL TOEVOEGEN, en selecteer dan ACTIVEER EEN PRODUCT OP STEAM.
Zodra het product geactiveerd is, zou u deze in uw Bibliotheek zien. Selecteer het, en vervolgens druk op SPELLEN.
Op het scherm zou u een Steam venster met de Uplay toets zien. Gelieve ervoor te kiezen om de sleutel naar de clipboard te kopiëren.
Nadat u PLAY opnieuw drukt, zou u de Uplay Product Activatie venster zien. Klik in het veld en druk op Ctrl + V om de sleutel in het Product activeren veld te plakken.
Klik OK onderaaan de Uplay Activatie pagina. Dit zal het spel activeren op uw Ubisoft - account.