Wat zijn de systeem eisen voor The Crew?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor:  Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz of AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
RAM: 4 GB
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 460 of AMD Radeon HD 5870 (1024 MB VRAM met Shader Model 5.0 of hoger) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 16 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Intel Core i5 - 750 @ 2.66 GHz of AMD Phenom II X4 940 @ 3.0 GHz of beter
RAM: 8 GB
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 580 ofr beter / AMD Radeon HD 6870 of beter  (1024MB VRAM met Shader Model 5.0 of hoger) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 20 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce GTX460 or better, GeForce 500, 600, 700 series
AMD Radeon HD5870 or better, HD6000, HD7000, R-serie

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.