De besturing aanpassen in de demo van Immortals Fenyx Rising

Wanneer je een ondersteund randapparaat gebruikt, kun je de indeling van de besturing aanpassen.

Zo verander je de besturing:

•  Ga naar het pauzemenu.
•  Selecteer Opties & Besturing.
•  Ga naar het tabblad Besturing.
•  Selecteer Besturing aanpassen.
•  Kies de besturing die je wil aanpassen.
•  Druk op de nieuwe knop/toets die je wil gebruiken.

Als een besturing foutief is toegewezen aan dezelfde knop of toets, wordt dit in rood weergegeven.

Je kunt op elk moment de besturing resetten naar de standaardbesturing door het menu Besturing aanpassen te openen en de knop Standaard ingedrukt te houden.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.