Systeemvereisten voor Assassin's Creed Valhalla

Let op: dit zijn de belangrijkste systeemvereisten voor de game. Raadpleeg ons speciale artikel om erachter te komen welke configuraties worden aanbevolen voor het draaien van Assassin's Creed Valhalla op 2K- en 4K-resoluties.

Minimumvereisten - Lage preset (30 FPS)
Besturingssysteem Windows 10 (alleen 64-bits versies)
Processor Intel i5-4460 @ 3,2 Ghz of AMD Ryzen3 1200 @ 3,1 Ghz (AVX, AVX2 en SSE 4.2 ondersteuning vereist)
RAM 8 GB (tweekanaalsmodus)
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 960 (4 GB) of AMD Radeon R9 380 (4 GB), of beter met ondersteuning voor DirectX 12-functies (Feature Level 12_0)
Resolutie 1080p
DirectX DirectX 12
Harde schijf 50 GB (SSD aanbevolen)

Aanbevolen vereisten - Hoge preset (30 FPS)
Besturingssysteem Windows 10 (alleen 64-bits versies)
Processor Intel i7-4790 @ 3,6 Ghz of AMD Ryzen5 1600 @ 3,2 Ghz (AVX, AVX2 en SSE 4.2 ondersteuning vereist)
RAM 8 GB (tweekanaalsmodus)
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) of AMD Radeon RX 570 (8 GB), of beter met ondersteuning voor DirectX 12-functies (Feature Level 12_0)
Resolutie 1080p
DirectX DirectX 12
Ruimte op de harde schijf 50 GB SSD

Aanbevolen vereisten - Hoge preset (60 FPS)
Besturingssysteem Windows 10 (alleen 64-bits versies)
Processor Intel i7-6700 @ 3,4 Ghz of AMD Ryzen7 1700 @ 3,0 Ghz (AVX, AVX2 en SSE 4.2 ondersteuning vereist)
RAM 8 GB (tweekanaalsmodus)
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 1080 (8 GB) of AMD Vega 64 (8 GB), of beter met ondersteuning voor DirectX 12-functies (Feature Level 12_0)
Resolutie 1080p
DirectX DirectX 12
Ruimte op de harde schijf 50 GB SSD

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave:
GeForce GTX 900-serie: GeForce GTX 960 of beter
GeForce GTX 10-serie: GeForce GTX 1060 of beter

Radeon 300 / Fury X-serie: Radeon R9 380 of beter
Radeon Vega-serie: Radeon Vega 64 of beter

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.