Opslagbestand locaties op voor Watch Dogs: Legion

Dit zijn de opslagbestandslocaties per platform:

PC

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[gebruikers-ID]\3353

PlayStation 4

Instellingen > Beheer van opgeslagen toepassingsgegevens > Opgeslagen gegevens in systeemopslag > Watch Dogs: Legion

PlayStation 5

Instellingen> Opslag > [Opstag aparaat] > Saved Data > PS4 Games / PS5 Games > Watch Dogs: Legion

Xbox One

Mijn games en apps > Watch Dogs: Legion > Menu> Game beheren > Opgeslagen gegevens

Xbox Series X|S

Mijn games en apps > Watch Dogs: Legion > Menu> Game en add-ons beheren > Opgeslagen gegevens

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!