Je uiterlijk aanpassen in de demo van Immortals Fenyx Rising

In de demo van Immortals Fenyx Rising , kun je je pantser en wapens aanpassen aan nieuwe items die je kunt vinden op het eiland.

In het hoofdspel kun je ook je rijdier en metgezel veranderen en het uiterlijk van Fenyx volledig aanpassen wanneer je de game start.

Zo gebruik je verschillende wapens of pantsers:

•  Open je Inventaris.
•  Selecteer het item dat je wil aanpassen.
•  Kies je nieuwe wapen of deel van je pantser.

Als je je helm wil verbergen, maar evengoed de bonus en bescherming ervan wil ontvangen, druk dan op de knop Hoofddeksel af/op terwijl je inventaris open is.

Zo verander je het uiterlijk van je wapens en pantser:

•  Open je Inventaris.
•  Selecteer het item dat je wil aanpassen.
•  Druk op de knop Aanpassen.
•  Kies het nieuwe uiterlijk voor je item uit de weergegeven opties.

Je kunt je wapens en pantser er hetzelfde uit laten zien als andere items van hetzelfde type die je hebt verzameld en toch alle originele bonussen en eigenschappen behouden.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.