Besturingsschema's aanpassen in Watch Dogs: Legion

Als je een controller gebruikt, heb je de mogelijkheid om uw bedieningselementen en voorinstellingen te wijzigen.

Om uw controllerlay-out opnieuw toe te wijzen:

• Ga naar Opties in het hoofdmenu.
• Kies de Gamepad- optie.

• Selecteer Control Scheme om de beschikbare presets te zien.
• Ga naar het vooringestelde tabblad dat je opnieuw wilt toewijzen.
• Markeer de knop die je opnieuw wilt toewijzen en druk op de knop Opnieuw toewijzen.
• Zoek de knop waaraan je deze opnieuw wilt toewijzen en druk op de knop Selecteren om de wijzigingen te bevestigen.
• Herhaal dit voor alle andere knoppen die je opnieuw wilt toewijzen.

Als je op pc speelt, kun je ook je toetstoewijzingen aanpassen.