Overstappen naar Ubisoft Connect

De overstap naar Ubisoft Connect zal naadloos verlopen. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.

De client wordt automatisch bijgewerkt van Uplay PC naar Ubisoft Connect.
Alle games die je momenteel op je systeem hebt geïnstalleerd, kunnen worden opgestart en hoef je niet opnieuw te installeren.

Controleer dat Uplay PC niet op offline staat, zodat nieuwe updates kunnen worden gedownload en geïnstalleerd om de client bij te werken naar Ubisoft Connect.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.