Verbind de Controller-app met je console

Wanneer je Just Dance start, wordt je gevraagd hoe je wilt spelen:

• Selecteer Mobiel apparaat .

• Open de Just Dance Controller-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan.
Je kunt de app downloaden voor Android en iOS .
Sommige apparaten zijn alleen compatibel met bepaalde versies van Just Dance.
• Zorg ervoor dat jouw computer en jouw telefoon zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
• Jouw apparaten gaan naar elkaar zoeken. Zodra er een verbinding tot stand is gebracht, volg je de instructies die op jouw telefoon worden weergegeven .

Als je problemen ondervindt bij het koppelen van jouw telefoon, hebben we een gids voor probleemoplossing samengesteld.