Toegang tot Steam-eigendomsbewijs voor gratis games

In Steam kun je het aankoopbewijs van games die je hebt gekocht en het eigendomsbewijs voor games die je gratis hebt ontvangen, bekijken.

Om jouw bewijs van eigendom te bekijken:

• Open Steam .
• Klik op jouw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw scherm en selecteer Accountgegevens .
• Selecteer in het gedeelte Winkel- en aankoopgeschiedenis Bekijk licenties en productsleutelactiveringen .

• Elke titel met Complimentary vermeld onder de kop Acquisitiemethode is een gratis spel.