Uw Ubisoft-account sluiten

We stellen het op prijs dat afscheid soms nodig is!

Als je je Ubisoft-account permanent wilt sluiten:
 
• Ga naar de accountinformatiepagina.
• Scroll naar beneden naar het gedeelte Je Ubisoft-account sluiten.
• Kies Sluiten.
Mogelijk wordt u op dit punt gevraagd om uw account te verifiëren als u dit nog niet eerder heeft gedaan.
• Lees de belangrijke informatie in de pop-up.
• Vink het vakje aan en selecteer Mijn account sluiten als u zeker weet dat u tevreden bent met de voorwaarden.

Er verschijnt een pop-upvenster dat aangeeft dat u de toegang tot alle games en services verliest zodra het account is gesloten.

U ziet dan nog een pop-up die de opschorting van 30 dagen bevestigt die we op uw account plaatsen voordat deze permanent wordt gesloten. Houd er rekening mee dat alle gekoppelde accounts worden ontkoppeld van uw Ubisoft-account.

Pop-up waarin de opschorting van het account wordt bevestigd voordat het account wordt gesloten.

Aangezien we het account niet kunnen herstellen nadat het is gesloten, raden we u ten zeerste aan om het verzoek alleen in te dienen als u er absoluut zeker van bent dat u uw account wilt sluiten.

Mocht u van gedachten veranderen , dan kunt u dit proces tijdens de opschortingsperiode van 30 dagen annuleren.

Als alternatief is het ook mogelijk om uw account te ontkoppelen van andere platforms en u af te melden voor onze nieuwsbrieven. Op die manier hoor je niet meer van ons, maar kun je in de toekomst nog steeds terugkomen op je account!

Als je account een Ubisoft+ abonnement heeft, kun je je account niet sluiten zolang het abonnement nog actief is.

Neem gerust contact met ons op als u nog andere vragen heeft!

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.