Ondersteunde accessoires voor Just Dance 2021

Hieronder staat een lijst met accessoires die officieel worden ondersteund voor elk platform:

Nintendo Switch

Nintendo Switch Joy-Cons.
Just Dance Controller-app.

PlayStation 4

DualShock 4-controller (menu-navigatie).
PlayStation Move-controller.
PlayStation Camera.
Just Dance Controller-app.

PlayStation 5

DualSense-controller (menu-navigatie).
Just Dance Controller-app.

Stadia

Just Dance Controller-app.

Xbox One

Xbox One-controller (menu-navigatie).
Xbox Kinect.
Just Dance Controller-app.

Xbox Series X|S

Controller voor Xbox Series X|S (menu-navigatie).
Just Dance Controller-app.

Controleer of je smartphone aan de vereisten van de Just Dance Controller-app voldoet voor je hem installeert.

Overige controllers kunnen ook werken, maar deze worden niet officieel ondersteund en hebben mogelijk software van derde partijen nodig om te functioneren. Neem contact op met de fabrikant van de controller voor meer informatie.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.