Wat zijn de systeem eisen voor Toy Soldiers: War Chest?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor:  Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.4GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 @ 2.5GHz (4 CPUs)
RAM: 4 GB
Video Kaart: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 10 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor:  Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPUs) of beter
RAM: 8 GB
Video Kaart: NVIDIA 660 2GB / AMD HD 7870 2GB (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 10 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA 9800 GT 1GB of Beter
AMD HD 4870 1GB of Beter

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.