Meer staminavakken krijgen in Immortals Fenyx Rising

Je kunt meer stamina krijgen door de bliksemschichten van Zeus uit te geven die je in de Kluizen van Tartaros kunt vinden.

Zo ontgrendel je meer staminavakken:

•  Ga naar de Trainingsbank van Zeus in de Zaal van de goden.

•  Selecteer de knop Gebruiken.
•  Markeer de staminacirkel.
•  Hou de knop Verbeteren ingedrukt om het volgende beschikbare staminavak te ontgrendelen.

Om meer staminavakken te ontgrendelen voor Ku in Mythen van het oostelijke rijk, gebruik je Hemelagaat bij Kua's trainingspaal in de Vredesmederij.

Je kunt meer staminavakken ontgrendelen voor Ash in The Lost Gods door je vaardigheden en Godly Powers te upgraden met de relevante Elemental Essences.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.