Vaardigheden en krachten upgraden in Immortals Fenyx Rising

Je kunt je Vaardigheden en Goddelijke krachten bekijken in het tabblad Vaardigheden van het hoofdmenu.

Zo upgrade je je Vaardigheden en Goddelijke krachten:

•  Ga naar het Styx-waterreservoir in de Zaal van de goden.

•  Selecteer de knop Gebruiken.
•  Markeer het menu Vaardigheden of Goddelijke krachten.
•   Druk op de knop Openen.
•  Zoek de vaardigheid of goddelijke kracht die je wilt upgraden.
•  Markeer het upgradevak dat je wilt ontgrendelen.
Als je met de cursor stilstaat boven een vak, zie je welke upgrade je kunt ontgrendelen.
•  Houd de knop Verwerven ingedrukt om de upgrade te ontgrendelen met je Munten van Charon.

Je kunt de upgrade niet ontgrendelen als je niet genoeg Munten van Charon hebt.

Upgrade Ku's Vaardigheden of Goddelijke krachten bij het spelen van de DLC Mythen van het oostelijke rijk met Jade munten op de Negen Hemels-urn in De Vredesmederij

Je kunt ook Vaardigheden of Goddelijke krachten upgraden in De Verloren Goden DLC.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.