Je pantser en wapens verbeteren in Immortals Fenyx Rising

Je kunt je wapens en pantser verbeteren in de Smederij van Hephaistos in de Zaal van de goden.

Zo verbeter je wapens en pantser:

• Ga naar de Smederij van Hephaistos.
• Selecteer de knop Gebruiken.
• Markeer het wapen of pantser dat je wilt verbeteren.
De verbetering heeft effect op alle voorwerpen van dat type.
• Hou de knop Verbeteren ingedrukt om het voorwerp te verbeteren.

Je kunt bekijken wat een verbetering voor effect heeft voordat je het voorwerp verbetert. Dit doe je door het voorwerp te markeren en dan op de knop Eigenschappenlijst te drukken.

In de Smederij van Hephaistos kun je verschillende voorwerpen verbeteren:

Zwaarden
Bijlen
Bogen
Helmen
Pantser
Hoeveelheid Apollo's Pijlen
Elixerbuidel (draagcapaciteit)

Wanneer je de DLC Een nieuwe god speelt, kun je de Smederij van Hephaistos gebruiken zodra je Hephaistos' Heiligdom hebt gevonden.

Om Ku's wapens en pantser te verbeteren wanneer je de DLC Mythen van het oostelijke rijk speelt, gebruik je Adamantscherven bij Gan Jiang's Zhen in De Vredesmederij.

In De Verloren Goden DLC is de Smederij van Hephaistos toegankelijk via Altaren.

Elk wapen en elk pantser wordt geleverd met zijn eigen Elementale Essentie. Door de stukken te upgraden, wordt het effect van de Essentie verbeterd.

Om de volgende upgrade te bekijken:

• Open je inventaris.
• Markeer het item dat je wilt upgraden.

Aan de rechterkant van het scherm zie je de volgende beschikbare niveaus.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt!