Content van de Happy Holidays-weggeefactie claimen (december 2020)

Van maandag 14 december 2020 tot zaterdag 19 december 2020 krijg je de kans om games en in-game voorwerpen te claimen. We organiseren namelijk een Happy Holidays-weggeefactie!

Er zal iedere dag een andere game of een ander pack met voorwerpen beschikbaar zijn. Houd de website van Ubisoft Connect goed in de gaten!

De games uit de weggeefactie zijn alleen pc-versies van de game. De in-game voorwerpen zijn beschikbaar op ieder platform waarop je de game speelt

Zo claim je je content:

•  Ga naar de giveaway-website.
Je kunt het cadeau ook ontgrendelen via de desktop-app van Ubisoft Connect, de mobiele app of de website.
•  Selecteer Register now (Nu registreren).
•  Meld je aan op je Ubisoft-account of maak een nieuw account.
Gebruik het Ubisoft-account waarmee je de content wilt claimen

Je ontvangt je content binnen zeven dagen. Nadat je een voorwerpenpack hebt verzilverd, ontvang je een bevestigingsmail.

Je moet minstens 18 jaar zijn op het moment van deelname.

Raadpleeg onze volledige algemene voorwaarden voor meer informatie.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!