DedSec Field Guide in Watch Dogs

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
De DedSec Field Guide in Watch Dogs is een app op Aiden's smartphone.

Het biedt nuttige informatie over gameplay, verzamelobjecten, apps en tools.

Om toegang te krijgen tot de gids:

• Open Aiden's smartphone.
• Ga naar DedSec Field Guide .
• Gebruik de knop Navigeren om een onderwerp te kiezen waarover u meer wilt weten.
Selecteer een item om meer informatie te zien.

Nieuwe informatie wordt ontgrendeld naarmate je verder komt in het spel, aangegeven door een wit vak met een uitroepteken.

Laat het ons weten als je nog vragen hebt!
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.