Een River Raid beginnen in Assassin's Creed Valhalla

Ze begin je een River Raid:

•  Praat met Vagn naast het River Raid Dock in Ravensthorpe.
•  Selecteer Let's go raiding
•  Kies een van de beschikbare River Raids op de kaart.
•  Wijs Jomsvikingen toe aan een leeg vak in je raidschema.
•  Selecteer Start Raid.

Begin een raid met Vagn

Je kunt je eigen River Raids beginnen nadat je de missie A River To Raid voltooid hebt. Deze laat je met het speltype kennismaken.

Een bemanning voor een River Raid huren kost 50 Silver. Als je niet voldoende geld hebt, kun je de raid niet beginnen.

In het scherm waar je je bemanning kiest, kun je zien welke Jomsvikingen beschikbaar zijn, maar ook hoeveel Jomsvikingen gesneuveld zijn in eerdere River Raids.

Gesneuvelde Jomsvikingen zijn degenen die je niet meer tot leven kon brengen tijdens een raid. Deze hebben een rode achtergrond en als je de cursor op hun afbeelding houdt, kun je zien hoe lang het nog duurt voordat ze hersteld zijn.

Laat het ons weten als je nog andere vragen hebt!