De Jomsviking Hall upgraden in Assassin's Creed Valhalla

Zo upgrade je de Jomsviking Hall:

•  Ga naar het bord van het gebouw en selecteer Interact.

•  Houd de knop Build ingedrukt.

Je kunt de Jomsviking Hall bouwen als deel van het speltype River Raids nadat je de missie 'A River To Raid' voltooid hebt.

Zodra je de Hall gebouwd hebt, kun je nieuwe Jomsvikingen rekruteren voor je bemanning om mee op rooftocht te gaan.

Je kunt de Hall meerdere malen upgraden, waardoor je toegang tot Jomsviking-krijgers met een steeds hogere rang krijgt.

Jomsviking te huur

Laat het ons weten als je nog andere vragen hebt!