River Raid Status-scherm in Assassin's Creed Valhalla

Houd de knop Quick Actions Wheel ingedrukt om het River Raid Status-scherm te openen.

River Raids Status-scherm en Quick Actions Wheel
Statusscherm in het Quick Actions Wheel

Dit scherm kun je tijdens de River Raids openen voor de volgende informatie:

Huidige gezondheid en rantsoenen van je Jomsvikingen.
Het huidige River Alert-niveau, dat van invloed is op hoeveel extra vijanden ingezet worden en op de versterkingen van locaties verderop langs de rivier.
Hoeveel Foreign Supplies je tot nu toe geplunderd hebt.

In dit scherm kun je ook op elk moment de rooftocht stoppen en met een van de sneltoetsen naar Ravensthorpe terugkeren.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.