Wat zijn de systeem eisen voor Close Combat: Invasion Normandy?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Close Combat: Invasion Normandy?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 95/98 
Processor: Pentium® 200 MHz processor
RAM: 32 MB 
Video Kaart: 4 MB video kaart (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 150 MB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.