Wat zijn de systeem eisen voor Prince of Persia 3D?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Prince of Persia 3D?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 95/98  (alleen)
Processor: 233 MHz Pentium processor with MMX
RAM: 64 MB
Video Kaart: 100% DirectX Compatibele 3D Graphics Accelerator met 8 MB RAM
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 300 MB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis
 
Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 95/98  (alleen)
Processor: 300 MHz Pentium II
RAM: 64 MB 
Video Kaart: 100% DirectX Compatibele 3D Graphics Accelerator met 8 MB RAM
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 300 MB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.