Wat zijn de systeem eisen voor Myst III: Exile?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Myst III: Exile?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Windows Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 95/98/ME (alleen)
Processor: 233 MHz Pentium II 
RAM: 64 MB
Video Kaart: Optioneel 8 MB Video Kaart met 32 bit color 
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis
 
MAC Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor: 233MHz G3
RAM: 64 MB
Video Kaart: Optioneel 6 MB Video Kaaart met 32 bit color
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.