Wat zijn de systeem eisen voor Grandia II?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Grandia II?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 95/98/ME (alleen)
Processor: Pentium II 300 MHz (Pentium III of AMD Athlon aanbevolen)
RAM: 64 MB (128 MB of hoger aanbevolen)
Video Kaart: DirectX 8 supported 3D video kaart met 16 MB video RAM met minstens 8 MB texture geheugen (32 MB video RAM met minstens 16 MB texture geheugen aanbevolen)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 850 MB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.
 

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.