Wat zijn de systeem eisen voor IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 98/ME/2000/XP (alleen)
Processor: Pentium III 800 of AMD Athlon 700 of beter
RAM: 256 MB (512 MB aanbevolen)
Video Kaart: 32 MB DirectX 8.1 compatibel 3D video kaart (64 MB aanbevolen)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 1.1 GB beschikbare ruimte