Wat zijn de systeem eisen voor Rayman 3: Hoodlum Havoc?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor  Rayman 3: Hoodlum Havoc?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 98/ME/2000/XP (alleen)
Processor: Pentium III 600 MHz, AMD Athlon 600 MHz(Pentium III 1 GHz of AMD Athlon 1 Ghz aanbevolen)
RAM: 128 MB (256 MB voor XP)
Video Kaart: 32 MB DirectX 8.1 compatible video kaart met Direct3D support (Geforce 2 of beter)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 800 MB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.