Wat zijn de systeem eisen voor Battle Realms: Winter of the Wolf?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Battle Realms: Winter of the Wolf?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 98/2000/ME/XP (alleen)
Processor: Pentium II 400 MHz, AMD K6-III 500 MHz
RAM: 64 MB RAM (192 MB of meer voor Win XP gebruikers)
Video Kaart: DirectX 8 compatibele 16 MB 3D accelerated AGP video kaart
Geluid: DirectX 8 compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 800 MB beschikbare ruimte