De FAQ die u probeert te bezoeken is nog niet vertaald voor deze taal. U wordt de Engelse versie aangeboden tot de vertaling van deze FAQ beschikbaar is gesteld

Uru - System Requirements

VRAAG:

What are the system requirements for Uru?

ANTWOORD:

Supported os: Windows® xp/me/2000/98se (only)
Processor: Intel® pentium® iii 800 mhz or AMD Athlon™ (Pentium iv or Athlon 2 ghz or greater recommended)
RAM: 256 mb ram
Video card: 32 mb Nvidia® GeForce™ 1, 2, 3, 4, or fx; ATI Radeon 7000-9800 or better
Sound card: DirectX® 8.1-compatible sound card (DirectX 8.1-compatible eax 3.0 recommended)
DirectX version: DirectX 8.1 (included on disc)
CD-ROM drive: 4x CD-rom drive or faster (not recommended for use with CD-rws)
Monitor: 800x600 resolution, 16-bit color monitor (1280x1024 resolution recommended)
Hard drive space: 2 gb (4 gb recommended)
Peripherals supported: 101-key standard keyboard; two-button mouse
Internet connection: not required (adsl/cable modem recommended)