De FAQ die u probeert te bezoeken is nog niet vertaald voor deze taal. U wordt de Engelse versie aangeboden tot de vertaling van deze FAQ beschikbaar is gesteld

Minimum requirements for Prince of Persia: The Sands of Time

VRAAG:

What are the minimum requirements for playing Prince of Persia - The Sands of Time ?

ANTWOORD:

Operating System: Windows 98 SE/ 2000/ ME/ XP (ONLY)
Processor: 800 MHz Pentium III or AMD Athlon
Memory: 256 MB of RAM
Video Card: 64 MB GeForce 3 or higher, or ATI Radeon 8500 or higher, Matrox Parhelia. (GeForce4 MX not supported)
Sound Card: DirectX 9.0 or higher compatible sound card
DirectX: Versions 9.0 or higher (included on game disc)
Hard Drive Space: 1.5 GB minimum hard drive space
CD-ROM: 16X or better (not recommended for use with CD-RWs)
Additional Supported Peripherals: ThrustMaster FIRESTORM Dual Analog 3 (Quick Install included on game disc)
Controls: Windows-compatible keyboard and mouse