Wat zijn de systeem eisen voor Settlers V: Heritage of Kings?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor  Settlers V: Heritage of Kings?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® 98se/ME/2000/XP (alleen)
Processor:  1 GHz Pentium® III or AMD Athlon
RAM: 256 MB
Video Kaart: 32 MB Direct X 9.0c compliant (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 1 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon 8500/9000/X series
NVIDIA® GeForce™ 2/3/4/FX/6 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.