Wat zijn de systeem eisen voor Brothers in Arms?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Brothers in Arms?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® 2000/XP (alleen)
Processor: 1 GHz Pentium® III of AMD Athlon (2.5 GHz Pentium IV of AMD Aanbevolen)
RAM: 512 MB (1 GB aanbevolen)
Video Kaart: 32 MB Direct X 9.0c compliant (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis
 
*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon 8500/9000/X series NVIDIA® GeForce™ 4/FX/6 series (GeForce 4 MX NIET ondersteund)

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.