Wat zijn de systeem eisen voor Dark Messiah of Might and Magic?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Dark Messiah of Might and Magic?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (alleen)
Processor: AMD Athlon, Pentium 2.6 GHz (3.2GHz aanbevolen)
RAM: 512 MB (1 GB aanbevolen)
Video Kaart: 128 MB DirectX 9-compliant video kaart (256 MB aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 7 GB beschikbare ruimte

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce FX / 6 / 7 series
ATI Radeon 9 / X series