Wat zijn de systeem eisen voor Chessmaster 10th Edition?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Chessmaster 10th Edition?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® 98, ME, XP (alleen)
Processor: Pentium® III 450 MHz of AMD Duron™ 600 MHz
RAM: 128 MB RAM (512 MB RAM aanbevolen)
Video Kaart: 3D Video kaart(optioneel) en 3D video kaart met 32 MB RAM (aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 450 MB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis
 
*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI 7500 of beter,
nVidia GeForce 1 of beter.

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.
 

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.

Gerelateerde FAQ's

Er bestaat geen FAQ met deze zoekcriteria in uw taal, hier vindt u enkele uit een andere locatie.