Wat zijn de systeem eisen voor Myst V: End of Ages?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Myst V: End of Ages?

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Windows Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows ® 2000/XP (alleen) Windows® XP x64 is niet ondersteund
Processor: 800 MHz Pentium® III of AMD Athlon™ (1.5 GHz Pentium IV of AMD Athlon of hoger aanbevolen)
RAM: 256 MB (512 MB aanbevolen)
Video Kaart: 32 MB DirectX® 9.0c-compliant video kaart met 32-bit color (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 4.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI® Radeon™ 7000/8000/9000/X families (8500 of hoger aanbevolen voor PC; 9600 of hoger recommended for Mac)
NVIDIA® GeForce™ 256/2/3/4/FX/6 families (G4 of hoger aanbevolen voor PC; FX 5700 of hoger aanbevolen for Mac)
Intel Extreme 2 chipset (PC alleen)

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

MAC Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: OS X® 10.2.8 tot 10.4.0 (10.3.9 of hoger aanbevolen
Processor: 1 GHz G4 (1.6 GHz G4 of hoger aanbevolen)
RAM: 256 MB (512 MB of hoger aanbevolen )
Video Kaart: 32 MB video kaart met 32-bit color (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 4.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI® Radeon™ 7000/8000/9000/X families (8500 of hoger aanbevolen voor PC; 9600 of hoger recommended for Mac)
NVIDIA® GeForce™ 256/2/3/4/FX/6 families (G4 of hoger aanbevolen voor PC; FX 5700 of hoger aanbevolen for Mac)
Intel Extreme 2 chipset (PC alleen)