Uitschrijven voor nieuwsbrieven van Ubisoft

VRAAG:

Hoe kan ik me afmelden voor het ontvangen van promotionele nieuwsbrieven?

ANTWOORD:

Al onze nieuwsbrieven worden verstuurd naar een mailinglist waarvoor je je kunt aanmelden. Je kunt je altijd afmelden voor deze communicatie!

Zo schrijf je je uit voor onze nieuwsbrieven:

• Ga naar de pagina Privacy en communicatie.
• Scrol omlaag naar de sectie Communicatie.
• Selecteer Beheer naast de optie die je wilt veranderen.
• Zet de beschikbare opties op Nee.
• Selecteer Opslaan om je veranderingen op te slaan.

Ontvangen van nieuwsbrieven ingesteld op Nee

Je kunt je ook uitschrijven door te klikken op Afmelden onder aan de nieuwsbrieven die je van ons krijgt!

Je gaat dan door naar een pagina waarop je je verzoek voor uitschrijving moet bevestigen door een vakje aan te vinken en te klikken op Afmelden.

Pagina voor het uitschrijven voor nieuwsbrieven

Let op: het kan een maand duren voor het verzoek is verwerkt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.