Wat zijn de systeem eisen voor Age of Mythology?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Age of Mythology?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® 98/Me/XP/2000
Processor: 450 MHz or hoger
RAM: 128 MB
Video Kaart:  16 MB Kaart
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 1.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis
 
Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

 

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.

Gerelateerde FAQ's

Er bestaat geen FAQ met deze zoekcriteria in uw taal, hier vindt u enkele uit een andere locatie.