Wat zijn de systeem eisen voor Rainbow Six Vegas 2?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Rainbow Six Vegas 2?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista®/Windows® XP (alleen)
Processor: 3 GHz Pentium® 4 of AMD Athlon™ 3000 (3.5 GHz Pentium 4 of AMD Athlon 3500 aanbevolen) 
RAM: 1 GB
Video Kaart: 128 MB latest DirectX® –compliant, Shader 3.0–enabled video kaart (256 MB aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 7 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI® RADEON® X1600-1950/HD 2000 series, HD 3000 series 
NVIDIA GeForce® 6600-6800/7/8 series 

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.