Hoe de taal veranderen op de Nintendo DS

VRAAG:

Ik heb een spel en het is niet in mijn gewenste taal. Hoe kan ik de taal op de Nintendo DS veranderen?

ANTWOORD:

Om de taal op een Nintendo DS te wijzigen raadpleegt u de onderstaande instructies;

Start de Nintendo DS

Alvorens in het spel te gaan, maak gebruik van de stylus om te klikken op het pictogram dat eruit ziet als een kleine DS aan de onderkant van het scherm

Vanaf hier moet u een roze pictogram, dat eruit ziet als een sleutel, zien. Selecteer deze met behulp van de stylus.

Nu zou je een roze pictogram, dat eruit ziet als een wereldbol, zien. Gebruik de stylus om deze te selecteren.

Het volgende scherm moet u toestaan ​​om uw taal te kiezen. Markeer de gewenste taal en druk op A om te bevestigen.

Nintendo Klantenservice - Het wijzigen van de taal op de Nintendo DS