Systeem Eisen voor Assassin's Creed 2

VRAAG:

Wat zijn de minimale systeem eisen voor Assassin's Creed 2?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7
Processor:  1.8 GHz Intel Core2 Duo of 2.4 GHz AMD Athlon 64 X2 (2.6 GHz Intel Core 2 Duo E6700 of AMD Athlon 64 X2 6000+ of beter)
RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7 (2 GB / 4 GB aanbevolen)
Video Kaart: 256 MB DirectX 9.0c–compliant video kaart of DirectX 9.0–compliant kaart met Shader Model 3.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
DirectX:  DirectX 9.0c
Geluid:  DirectX 9.0 compliant geluid kaart (5.1 geluid kaart aanbevolen)
Harde Schijf: 8 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 7 / 8 / 9 / 100 / 200 / GTX series
ATI RADEON X1950 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series