Wat zijn de systeem eisen voor Call of Juarez: Bound in Blood?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Call of Juarez: Bound in Blood?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (with SP3) of Windows Vista (with SP1)
Processor: Intel Pentium 4 3.2 Ghz, Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ of beter
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Kaart: 256 MB DirectX 10.0–compliant video kaart of DirectX 9.0c–compliant kaart met Shader Model 3.0 of hoger  (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 4 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (with SP3) of Windows Vista (with SP1)
Processor: Intel Core 2 Duo Family, AMD Athlon 64 X2 5200+, AMD Phenom of beter
RAM: 2 GB
Video Kaart: 512 MB NVidia 8600 GTS of ATI X1900 of beter (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 4 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280 series
ATI RADEON X1650-1950/HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870 series