Wat zijn de systeem eisen voor Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 2000 / XP / Vista (alleen)
Processor: 1.5 GHz Pentium 4 of Athlon of hoger (Intel Core 2 Duo of AMD Athlon 64 X2 of hoger aanbevolen)
RAM: 1 GB (2 GB aanbevolen)
Video Kaart: 128 MB Directx 9.0c – compliant video kaart (256 MB aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 3 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 4 Ti / FX / 6 / 7 / 8 series (Geforce 4 MX Niet ondersteund)
ATI Radeon 8500 /9 / X series
Intel 915 / 945 / 965 / 3100