Je Ubisoft-account sluiten

VRAAG:

Hoe kan ik mijn Ubisoft-account voorgoed sluiten?

ANTWOORD:

We begrijpen dat we soms afscheid moeten nemen.

Als je zeker weet dat je je Ubisoft-account voorgoed wilt sluiten:

• Ga naar de pagina Account Information (Account-informatie).
• Scrol naar beneden, naar de sectie Close your Ubisoft account (Je Ubisoft-account sluiten).
• Klik op Close (Sluiten).
Je wordt op dit punt mogelijk gevraagd om je account te verifiëren als je dat nog niet had gedaan.
• Lees de belangrijke informatie in de pop-up.
• Vink het vakje aan en klik op Close my account (Mijn account sluiten) wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden.

Pop-up die aangeeft dat je na beëindiging van je account niet langer toegang hebt tot alle games en diensten.

Er verschijnt nog een pop-up die aangeeft dat je account eerst 30 dagen geschorst wordt voor het permanent wordt gesloten.

Pop-up die aangeeft dat je account eerst wordt geschorst voor het permanent wordt gesloten.

Als je je account hebt gesloten, kunnen we het niet herstellen. Daarom adviseren we je om je account alleen te sluiten als je honderd procent zeker weet dat je je account niet langer wilt gebruiken.

We sturen een e-mail met een link waarmee je het sluiten van je account nog kunt annuleren naar het adres dat in je account staat, voor het geval je van gedachten verandert. Wanneer je op de link klikt, wordt je account hersteld en kun je weer inloggen!

Let op: als je niet langer toegang hebt tot het e-mailadres dat in je Ubisoft-account staat, kun je het proces alleen annuleren door contact met ons op te nemen.

Vind je het nog iets te heftig om voorgoed afscheid te nemen van je account?

Je kunt er ook voor kiezen om je account te ontkoppelen van andere platforms en om je af te melden van onze nieuwsbrieven.

Dan zul je geen berichten van ons ontvangen, maar heb je op elk moment weer toegang tot je account!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.