Wat zijn de systeem eisen voor IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® 7 / Vista SP2 / Windows XP SP3
Processor: Pentium® Dual-Core 2.0GHz of Athlon™ X2 3800+ (Intel Core i5 2.66GHz of AMD Phenom II X4 2.6GHz aanbevolen)
RAM: 2GB (4GB aanbevolen)
Video Kaart: DirectX® 9.0c compliant, 512Mb Video kaart (1GB DirectX® 10 aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 10 GB beschikbare ruimte

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI® 4850/4870/5830/5850/5770/5870/6870/6950/6970
NVidia®: 8800/9800/250/260/275/285/460/465/470/480