Zwart Scherm In-Game

VRAAG:

Ik krijg willekeurig een zwart scherm bij het spelen van mijn 3DS spel. Is er een manier om het probleem op te lossen?

ANTWOORD:

We hebben gevonden dat de 3DS-systeem problemen kunnen ondervinden als de WiFi is ingeschakeld terwijl er een spel gespeeld wordt.

Het is echter eenvoudig om de internettoegang op het systeem uit te schakelen. Er is een kleine schuifbalk die de internettoegang in- of uitschakelt. De schuifbalk genaamd 'Wireless' ligt net aan de rechterkant van de A-knop aan de rechterkant van uw 3DS-systeem. Een gele LED waarschuwt als de WiFi is ingeschakeld. Als het licht aan is, schakel de WiFi uit door de knop van de WiFi naar beneden te trekken en los te laten. Wanneer het lampje uitgaat, is de WiFi uitgeschakeld.

Deze zou moeten alle conflicten oplossen en voorkomen dat het spel bevriest.