Kan ik de Resolutie buiten het spel veranderen?

VRAAG:

Hoe kan ik de resolutie in het spel veranderen voordat ik het spel opstart?

ANTWOORD:

* Alleen voor geavanceerde gebruikers *

Om de schermresolutie buiten het spel te veranderewn kunt u de volgende stappen te toepassen:

1. Zoek de map savegame:

Opgeslagen spellen bevinden zich onder de standaard map:
- In Win7 en Vista
C:\Users\<USERNAME>\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood
- In Win XP
C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood

2. Zoek en dubbelklik op het bestand met de naam ACBrotherhood.ini (het opent in Kladblok).
Image
3. Bewerk de "DisplayWidth" en "DisplayHeight"  regels naar de gewenste resolutie. Klik Opslaan en sluit het bestand.
Image
* Voor de beste ervaring, zou het spel in een resolutie van 1024x768 of hoger zijn. Controleer de documentatie van uw monitor ondersteunde resoluties voor u deze instelling te wijzigt.